27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 22 de gener del 2017

TERCER CONTROL PROVINCIAL A CASTELLÓ


El cap de setmana del 21-22 de Gener de 2017, a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc el tercer control provincial que és el primer de la temporada que es disputava en piscina de 50 metres. Va haver una massiva participació de nedadors de tota la comunitat: 355 inscrits de 27 clubs.
 Amb algunes excepcions, no va haver grans marques, donada  l’important càrrega d’entrenament que porten els esportistes en aquesta fase de la temporada, que és de preparació per als campionats d’hivern que tindran lloc durant els següents 2 mesos.


L’equip del Club Natació Benicarló, dirigit per Miryam Martínez, es va presentar a Castelló, amb 16 nedadors: Joan Martín, David García, Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Dídac Saura, David Curto, Raul Carbó, Oscar García, Clàudia Barrachina, Maria García, Blanca Pérez, Laura Jiménez, Marina Segura, Javier Marzà, Ester Segura i Gemma Rillo.

DÍDAC, ALS 100 PAPALLONA

Els resultats més destacats, dintre de l’equip benicarlando, foren els de Júlia Barrachina, primera, als 100 i 200 esquena (en aquesta última prova, a 2 centèsimes de la seua millor marca de sempre) i segona, als 50 lliures; Gemma Labèrnia, primera, destacada, als 100 braça i Dídac Saura que, pletòric, als 100 papallona feia la millor carrera de la seua vida. Dídac, malauradament, va ser desqualificat, després, amb una rigorosa interpretació dels jutges que entengueren que s’havia mogut, un poc, just abans de donar la sortida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada